Daicy Kawaii
Have a nice day people
daicy kawaii: New life.

Pages

Thursday, October 11, 2012

New life.

Views
Rindunya nak berblogging balik.
Rindunya menulis balik.
Rindunya segala galanya.

Setelah aku pergi tinggalkan dunia berblogging ni, hidup aku berubah!
Rasa pelik, mungkin aku dah biasakan hidup aku ni dengan berblogging sejak dari form 1 lagi. So, takdelah rasa tension sebab semuanya aku lepaskan dekat blog kesayangan aku ni. Tau tak, bukanlah nak mengata ke apa tapi bila aku pergi ke Tumblr.
Tak Best langsung! Sebab dia meluahkan perasaan tu melalui gambar kebanyakkannya. Rasa tak puas tau tak. Kalau kat sini, aku menaip. Taiplah apa sahaja yang ada kat dalam hati ni. Who cares right? Blog aku, suka hati akulah.
Eh, itu bermakna aku curang dengan kau ye blog. Aku try je guna. Haha

Berbalik pasal hidup aku. Yes! I've changed.
Dan itu sangat tak best you know?
Hahaha.

 Now I wanna start a new life.
Happy life.

And seriously, NO MORE LOVE!
REAL TALK!

Jangan harap aku nak bagi seorang lelaki sakitkan hati aku lagi.
NO WAY MAN!

Cukup ah seorang je.
Bukannya give up, tapi aku ada sebab tersendiri dan biar jelah aku seorang je tau.
Hmm, tau tak esok start Final Exam.

Sakit otak belajar. Hahaha.
Tapi dah biasa belajar last last minit.
Start esok, No TWITTER.
Eleh, lek ah. Tak mati pun kalau tak bukak Twitter tu.
Haha.

Okay, aku rasa aku dah mengarut tahap gaban dah ni.


Maaf jikalau ada typo. Saya hanya manusia biasa.